Aveti nevoie de un profesionist pentru fotografii botez Bucuresti? Ati ajuns unde trebuie! Cand deveniti parinti, la crestinarea bebelusului vostru, fericirea trebuie imortalizata prin fotografii de botez expresive si foarte bune din punct de vedere tehnic. Este foarte important sa tineti cont de cateva detalii esentiale in alegerea unui pachet foto pentru ca peste ani si ani sa beneficiati de cele mai frumoase imagini!

Numarul de fotografii de botez incluse in pachet

In primul rand, trebuie sa cautati un pachet foto care sa includa numarul potrivit fotografii de botez pentru voi. Fiind vorba despre un eveniment unic in familie, ideal este sa optati pentru cat mai multe fotografii, pentru ca astfel veti avea practic la dispozitie intregul ,,film” al botezului, pe care il puteti derula cu drag alaturi de micutul vostru mai tarziu, cand va fi mai mare si va cuprinde nostalgia. Mai mult, cu cat veti avea mai multe fotografii de la botez, cu atat va va fi mai usor sa va alegeti preferatele, pentru a le inrama frumos acasa.

Timpul pe care fotograful il poate petrece la botez

Pentru a suprinde cat mai multe momente din timpul botezului, fotograful profesionist trebuie sa fie prezent cat mai mult timp in timpul evenimentului unic. Asadar, trebuie sa aveti in vedere si acest aspect. Durata de timp in care vor fi necesare serviciile profesioniste trebuie sa fie mentionata neaparat in descrierea pachetului pe care il alegeti, dar si in contractul pe care il incheiati cu fotograful profesionist.

Stilul fotografiilor

Daca va doriti anumite tipuri de cadre in timpul botezului, cu focus pe anumite persoane, cum sunt nasii sau parintii, de exemplu, atunci trebuie sa discutati acest aspect impreuna cu fotograful, insa inainte de eveniment. De asemenea, in cazul in care voi, ca parinti va doriti ca fotograful sa urmareasca o anumita poveste, care sa fie in concordanta cu modul in care ati gandit evenimentul, comunicati-i acestuia tot ce trebuie sa stie, astfel incat la final sa primiti fotografiile pe care le-ati visat!

Personalitatea fotografului

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont inainte de a alege un profesionist care sa aleaga fotografii de botez este personalitatea acestuia. Indreptati-va catre un om cald, zambitor si optimist, care sa emane bunatate si care sa stie ca este important sa impleteasca latura umana cu latura profesionala atunci cand realizeaza fotografii la crestinarea micutului vostru. Foarte important este sa gasiti intelegere la el si sa aveti siguranta ca ii este foarte clar ce doriti!

Recuzita

In cazul in care va doriti ca la botez sa aveti parte si de un coltisor special in care oaspetii sa se poata fotografia in ipostaze haioase si sa se distreze, atunci discutati cu fotograful, pentru a va asigura ca acesta poate aduce si recuzita necesara: palarioare, baghete, pancarte micute cu mesaje amuzante. Astfel, invitatii vostri vor simti ca sunt importanti, intrucat v-ati gandit la ei in prealabil!

Nu va grabiti sa alegeti un pachet foto pentru botez! Acordati-va timp si studiati cu atentie tipurile de oferte pe care le aveti la dispozitie, astfel incat mai tarziu sa va bucurati de amintiri frumoase si deosebite. De asemenea, ganditi-va daca va doriti si un album foto printat, pe langa CD-ul cu imagini, pentru ca fotograful profesionist va poate ajuta si din acest punct de vedere!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns