Pasiunea fata de fotografie o am de 15 ani. In tot acest timp am dobandit experienta la diverse evenimente, iar formarea ca inginer mi-a insuflat dorinta de a fi perfectionist. De-a lungul timpului am experimentat diverse genuri de fotografie – portret, eveniment, copii, produs etc. 

Oamenii sunt cei care m-au atras spre fotografie. Imi place sa le surprind trairile si emotiile in cele mai importante momente din viata lor. Imi place sa cred ca acest lucru se vede in lucrarile mele.

Pentru mine, fiecare fotografie spune o poveste, aceasta inseamna a da viata emotiilor prin surprinderea unor momente autentice si spontane. Una dintre cele mai mari satisfacții ale mele este sa simt ca am surprins personalitatea si emoțiile subiectilor mei. De aceea, fiecare eveniment reprezinta o noua provocare pentru mine. De asemenea, fiecare eveniment la care particip in calitate de fotograf de nunta sau fotograf de botez este o sursa de inspirație pentru a face fotografii unice.

Am participat si particip la cursuri, seminarii, workshop-uri, intalniri organizate si orice alt eveniment din care pot invata lucruri noi si ma ajuta sa ma perfectionez in activitatea de fotograf de nunta. Sunt absolvent al Cursului de tehnica fotografica, organizat de F64, al Cursului de fotografie pentru avansati organizat de Scoala de fotografie RGB Photography si a mai multor seminarii si workshopuri cu tema fotografia de eveniment.

Pentru fotografierea evenimentelor detin echipamente de top de la Nikon (D610, 24-70 f2.8, SB700). In plus, detin echipament de back-up, pentru a elimina orice risc nedorit.