Fotografia de maternitate – indrazniti sa traiti o experienta de neuitat!

 Fotografia de maternitate necesita, fara indoiala, o abordare atenta, deoarece creaza experiente placute si file noi din viata mamei si a copilului sau inca nenascut. Sedinta foto de maternitate surprinde momente frumoase care vor ramane in memoria mamei, insa de acestea se va bucura si copilul in momentul in care va mai creste.

Ca fotograf de maternitate imi doresc sa va ofer cele mai frumoase amintiri din timpul sarcinii, motiv pentru care ma straduiesc sa  ofer fotografiile pe care orice mamica si le doreste, cu acel touch personal diferit de la o femeie insarcinata la alta. In aceasta idee, consider ca este deosebit de important ca inainte de sedinta foto sa stau de vorba cu viitoarea mamica, subiectul capturilor mele, pentru a intelege exact ce isi doreste – de astfel, fotografiile nu vor fi niciodata reusite daca nu ajungi sa iti cunosti modelul, sa comunici cu acesta.

Cel mai bun moment pe care il propun pentru a efectua sedinta foto este in a saptea sau a opta luna de sarcina. Desi puteti programa sedinta oricand va doriti,  este important ca burtica sa fie bine conturata si sa fiti intr-o perioada in care va simtiti bine.

Numeroase mamici isi doresc sedinte foto de maternitate si m-au contactat pentru programare. Cu multe dintre acestea am avut sedinte foto absolut fabuloase, de care imi amintesc cu placere. Pe de alta parte, au fost si cazuri in care neprevazutul si-a spus cuvantul.  Cateva dintre viitoarele mamici si-au programat vizita la studioul foto foarte aproape de momentul nasterii si au avut surpriza ca micutul sa se grabeasca  sa vina pe lume, ceea ce a insemnat ca sedintele foto nu au mai putut fi realizate – motiv pentru care va recomand sa nu programati sedinta foto chiar foarte aproape de momentul in care stiti ca trebuie sa nasteti.

De ce sa programati o sedinta foto de maternitate?

Dincolo de schimbarile fizice pe care le experimentati in perioada de graviditate, sarcina este dragoste, este speranta, este fericire! Toate aceste sentimente se reflecta pe chipul vostru. Sarcina este o stare de implinire in care radiati frumusetea naturala a maternitatii, o frumusete pe care o putem surprinde in imagini care pot fi pastrate peste ani.

Multe femei sunt uimite de schimbarile majore pe care le experimenteaza propriul corp, dar accepta aceste schimbari ca fiind un motiv de fericire – de astfel, aceasta este cea mai buna abordare pentru a se bucura de intreaga perioada de sarcina. Stiti deja ca perioada sarcinii este unica si frumoasa datorita conexiunii speciale intre voi si copiii vostri inca nenascuti, doar ca va puteti bucura de aceasta perioada si la mult timp dupa ce nasteti, privind fotografiile care au rolul de a va reaminti oricand doriti de momente si emotii irepetabile.

Din fotografiile de maternitate pe care le ofer se poate vedea ca sarcina este o etapa completa pentru femei si sper ca toate modelele mele sa se bucure de imaginile pe care le ofer. Experienta pe care o am in acest gen de fotografie ma ajuta sa ofer un serviciu confortabil si de calitate.

Fotografia de maternitate se poate realiza fie in studioul nostru, fie in locatia preferata de voi, acolo unde va simtiti confortabil. In timpul sedintei foto va pot indruma intr-un mod informal si distractiv, astfel incat sa va simtiti confortabil, sa stiti cum sa va miscati si totul sa curga natural. Indrazniti sa traiti aceasta experienta de neuitat!

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns