Magazin

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜†

Cunoastem nevoile si de aceea oferim aceasta SUPER OFERTA la toate produsele. Dupa cum puteti vedea, am creat o lista cu cele mai bune recenzii de pe piata, astfel incat sa puteti alege cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Calitate Garantata

Cele mai ieftine produse la Magazin?

Metoda ciocanului DTH ofera 8 din cele mai eficiente si versatile modalitati de forare intr-o mare varietate de conditii de roca ca multe aplicatii diferite. Aceasta asigura o penetrare rapida chiar si in cea mai dura roca, cu o viteza constanta pe toata lungimea gaurii de forare, cu avantajele suplimentare ale preciziei si alinierii ca a poti avea gauri bune, curate si utilizabile. DTH nu se bazeaza pe utilaje grele, cu viteze de rotatie rapide sau cu impingeri puternice; pretinde doar pentru ciocanul sa fie supus unei impingeri suficiente cu scopul de a initia operatia de percutie si sa existe o rapiditate de rotatie adecvata, de obicei in jur de 28-40 rpm, cu directia de a repozitiona burghiul pe fata rocii cu directia de a produce marimea minima de taiere si o productie minima de praf. Performanta, fiabilitatea, utilizarea optima a pieselor de schimb, vremea lunga de viata si rentabilitatea generala sunt caracteristicile unui ciocan DTH de "clasa mondiala" corect proiectat si fabricat, care aduce beneficii atat forajului, cat si companiei care il exploateaza - ar fi de baza sa cumparati calitatea si nu pretul atunci cand alaturati sa va achizitionati un ciocan DTH.

Profitati la maximum de aceste oportunitati, dar tineti cont mereu de faptul cu destinatia de le veti folosi cu adevarat si evitati sa iti lasati dus de momeala reducerii; nu economisiti nimic daca adaugati un produs cu o reducere mica pe care il vei arunca cu destinatia de cu directia de nu il veti folosi.

Acesta este un punct de baza, nu numai cu privire la costurile cosului de cumparaturi. Ar trebui sa o aplicati cu convingere la toate tipurile de cheltuieli pe care le aveti. Scrieti-le pe toate, chiar si pe cele mai mici. Daca faceti acest fapt in soi riguros, veti gasiti o imagine exacta a nivelului dumneavoastra de cheltuieli.

Burghiele SDS sunt concepute cu directia de a fi utilizate intr-un ciocan rotativ. Burghiul SDS ar fi plasat in capatul si este tinut in pozitie prin rasucirea mandrinei de la, blocand burghiul in colier. Burghiul SDS pentru zidarie nu ar fi tinut solid in mandrina de la, ci aluneca in sus si in jos cu scopul de un piston. Fantele din tija burghiului SDS accepta cei unul sau doi rulmenti cu bile dintre mandrina cu arc a ciocanului si vor ramane fixate pana cand sunt dezactivate de inspre utilizator.

In primul rand, asigurati-va pentru aveti tabela cu dvs., da, ar fi foarte evident, dar verificati-o. Procesati cu domnia voastra un pix, de asemenea incat sa puteti bifa ceea ce adaugati cu directia de a evita sa iesiti de pe lista.

Va recomandam sa gatiti alimentele care se devasta foarte degraba moment de unul sau doi zile. Apoi ce este gatita, o puteti pastra in frigider sau o puteti congela. In momentul prezent ai fel, nu veti irosi niciun produs, o alta modalitate de a economisi in cosul de cumparaturi.

Ciocanul trebuie utilizat numai in pozitia de ciocanire si rotatie in acel caz cand se utilizati un burghiu SDS cu privire la a intra in beton. Burghiul se va roti si se iti deplasa in acelasi timp. Atunci cand se apasa pe tragaciul ciocanului, o manivela actionata de un angrenaj misca un piston inainte si inapoi in interiorul camerei pneumatice. Aerul comprimat printre interiorul camerei propulseaza inainte burghiul printre otel cu carbura SDS, producand un impact care strica betonul. Utilizarea unui burghiu SDS intr-un ciocan poate face o gaura cu diametrul de 3/4, de sase in adancime, in cu aproximatie 90 de secunde.

Accepti cookies? Citeste mai mult