Oferta albume de absolvire

 

Se apropie finalul cursurilor si va ganditi la albume de absolvire? Pentru a surprinde cele mai frumoase momente trebuie sa alegeti un fotograf profesionist, care sa raspunda asteptarilor pe care le aveti.

Trecuti printr-o serie de teste si examene, absolventii de liceu, facultate sau masterat isi planifica mai departe urmatorii ani, nu inainte de a celebra asa cum se cuvine. Printre planurile de viitor, inscrierea la facultate, la masterat sau aplicatii pentru job, tinerii stiu intotdeauna sa faca loc unei nopti de distractie. Noi suntem alaturi de ei, oferindu-le ceea ce au nevoie:

Servicii foto profesioniste si cele mai cool albume de absolvire!

Evenimentele cu tineri, mai ales cele care marcheaza finalul unui ciclu de invatamant sunt deosebit de energice, vesele si… dureaza toata noaptea! Prin urmare, pentru realizarea fotografiilor este nevoie de un fotograf pregatit pentru acest tip de evenimente, capabil sa imparta seara pe etape de preluare imagini de grup, alaturi de profesori, dar sa stie sa fie spontan, pentru cadrele amuzante, reale, simpatice.

Un fotograf profesionist pentru petreceri absolvire se foloseste de toate cunostintele fotografice pentru a realiza albume de absolvire reusite. Va pune in practica toate cunostintele foto: fotografia de portret, de grup, folosindu-se si de elementele din jur: lumina interioara, spatiul exterior localului unde se desfasoara evenimentul, decorul salii. In plus, actorii fac jocul, asa ca absolventii sunt cei care ii vor crea situatiile inedite pentru fotografii spectaculoase.

Momentele cheie se vor regasi in albumul cu fotografii de absolvire – inclusiv  acelea in care absolventii si profesorii comunica sau se danseaza.

Oferta noastra cuprinde toate serviciile care pot fi solicitate de catre tinerii absolventi – foto, video si DJ -, pachete care pot fi alese in functie de buget si dorinta majoritatii grupului. Reusita sedintelor fotografice depinde si de comunicarea eficienta si permanenta cu persoana desemnata din cadrul grupului de tineri, care are responsabilitatea sa ii comunice fotografului ora, locul si alte detalii utile.

Albume foto de absolvire pentru elevi si studenti incepand cu 130 lei/buc. Pretul incude albumul si sedinta foto individuala cu fiecare elev/student sau grupuri de prieteni apropiati.

 

album foto