Oferta foto video majorat:

Oferta foto majorat – 200 euro

Oferta video majorat – 150 euro

Serviciile foto video majorat trebuie sa fie cu adevarat spectaculoase si sa surprinda de la organizarea evenimentului si pana la tinutele si atitudinea participantilor.

Fiind un eveniment organizat de catre parinti pentru a celebra aceasta zi importanta, profesionistii – fotografi si videografi cu experienta stiu ca vor colabora atat cu acestia, pentru stabilirea detaliilor legate de ora, plata si serviciile dorite, cat si cu sarbatoritul sau sarbatorita, pentru a se asigura ca albumul si inregistrarea video vor fi realizate in acord cu dorintele sale.

Spre exemplu, proaspatul major isi poate dori o sedinta foto in aer liber, impreuna cu colegii, prietenii si rudele, inainte ca petrecerea propriu-zisa sa inceapa. Spre deosebire de fotografiile spontane, preluate de fotograf atunci cand tinerii se plimba sau chiar solicita un cadru in afara localului, o sedinta foto in aer liber implica o minima organizare: alegerea locului, stabilirea unei ore de intalnire.

Oferim servicii foto video majorat in mod responsabil si asumat

Chiar daca va lucra cu mai multi adolescenti si tineri, decat cu adulti, un profesionist stie ca acestia se pot dovedi cei mai solicitanti clienti. Acestia pot cere, de exemplu, mai multe fotografii portret, in exterior, impreuna cu sarbatoritul, motiv pentru care fotograful va trebuie sa isi imparta in mod eficient programul, pentru a prelua toate imaginile de care are nevoie pentru unitatea unui album foto majorat:

  • fotografii cu sala de petrecere, decorul, inainte ca spatiul sa se aglomereze;
  • cadre cu sarbatoritul si familia sa: incepand cu parintii, bunicii si pana la cei mai tineri membri ai familiei, tanarul sau tanara trebuie sa aiba poze cu toate rudele sale;
  • fotografiile de grup, in interior si exterior, care sunt realizate mai degraba la inceputul evenimentului, pe masura ce oaspetii isi fac aparitia;
  • fotografiile de grup, din timpul dansului, ale jocurilor pe care le-au planificat tinerii.

Odata ce fotograful are toate aceste cadre, va putea sa aloce timp pentru toate fotografiile nastrusnice pe care tinerii si le mai doresc.

Pentru fotografii reusite, care sa ii includa pe toti participantii, un fotograf majorat cu experienta va sti sa comunice eficient cu toti participantii la eveniment –  unii dintre acestia sunt mai timizi si au nevoie de incurajare, atat pentru participarea la fotografiile de grup, cat pentru preluarea fotografiei de portret.