Oferim servicii complete, foto, video,  DJ, pentru orice eveniment. Asiguram fotografii de o calitate superioara, filmari video de o inalta tinuta artistica si suntem capabili sa facem cele mai bune selectii muzicale, indiferent de natura evenimentului.

Servicii foto

Va doriti sa pastrati cu drag amintirile placute din cadrul unui eveniment important? Noi suntem solutia! Suntem cei care surprindem emotia si cele mai frumoase momente din viata! Ne-am creat propriul stil, iar scopul nostru este sa va punem in contact cu frumosul pe care il capturam.

La orice eveniment important din viata este nevoie de fotografi profesionisti care sa capteze imaginile speciale. Cautam lumina care va avantajeaza, punem pasiune in tot ceea ce facem si avem multa imginatie. Va putem fi alaturi la nunta, botez, sau pur si simplu la o sedinta foto care sa exprime bucuria de a-i avea pe cei dragi in jur. Toate emotiile merita sa fie capturate pentru a fi retraite in orice moment al vietii, care peste ani va deveni din ce in ce mai valoros.

Servicii video

Suntem capabili sa rescriem in imagini orice poveste de dragoste creata intr-o maniera artistica. Redam emotia creand un film pe care familia il va urmari cu drag peste ani. Va suntem alaturi in cea mai speciala zi din viata si nici cel mai mic detaliu nu ne va scapa. Cu talent si profesionalism imbinam emotia momentului cu magia acestuia intr-o forma plina de culoare.

Iubim sa surprindem zambetele si trairile voastre prin intermediul unei camere video. Amintirile sunt cu siguranta cele mai importante, asa ca alegand un cameraman profesionist nu veti avea motive de regret.

Detaliile surprinse intr-o maniera placuta prin video sunt cu adevarat speciale si vor fi pastrate peste ani. Asadar, voi sunteti actorii, mai aveti nevoie de regizor si de invitati. Atentie…Motor!

DJ profesionisti

Si cum o petrecere are nevoie de multa distractie si voie buna veti avea nevoie si de un DJ. Stim ca totul trebuie sa fie perfect, fiind o zi importanta, asa ca datoria DJ-ului este de a intretine atmosfera pe toata durata evenimentului. Intr-un cuvant, va deveni coordonatorul evenimentului pentru ca stie cum sa treaca de la un stil muzical la altul, astfel incat toti invitatii, indiferent de varsta, sa se bucure si sa se simta bine. Detinem efecte si lumini speciale si va putem asigura ca toata lumea va fi ocupata pe ringul de dans.

In conluzie, fie ca va doriti fotografii spectaculoase, filmari nunta, botez sau orice alt eveniment, DJ capabili sa faca atmosfera, suntem aici pentru a raspunde cu seriozitate oricarei provocari! Oferim servicii foto, video, DJ de cea mai buna calitate!