Fotografie Corporate

Pentru ca in prezent conteaza foarte mult imaginea unei companii in lumea afacerilor, noi va putem ajuta! Realizam fotografii corporate la un nivel superior, menite sa aduca in prim plan cele mai reprezentative aspecte ale afacerii pe care o desfasurati.

Fotografiile corporate pot fi utile atat in cadrul site-ului companiei, cat si pe alte canale de comunicare: bloguri, link-uri, prezentari corporate precum si pentru carti de vizita sau cataloage. In business, majoritatea firmelor au realizat cat de benefica le este propria imagine in mediul online.

Firmele mici si medii, marile companii – unele angajatori de top in Romania – trebuie sa se prezinte impecabil publicului larg.  Prezentarea unor fotografii cu intreaga echipa are rolul de a mari increderea clientilor, apropiind brandul de acestia – un aspect deosebit de important in lumea afacerilor. Firmele care se respecta nu se acund! Au grija sa ofere fotografii care sa “povesteasca” despre activitatea lor, fotografii cu angajatii, cu colaboratorii, cu produsele sau serviciile pe care le ofera.

Un fotograf bun aduce plus valoare!

Este la indemna oricui sa angajeze un fotograf profesionist care sa realizeze o sesiune foto pentru firma,  insa o companie care tine la propria imagine isi promoveaza pagina web si activitatea la modul general prin fotografii de inalta calitate.

Capturam cele mai reprezentative imagini din timpul conferintelor si nu numai!

Acordam o atentie deosebita detaliilor precum lumina, atmosfera, relaxarea si confortul persoanei fotografiate, dar si tinuta acesteia,  pentru a beneficia de rezultatul maxim si imaginea perfecta. Fotografia corporate trebuie sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi!

Avantaje de care vei beneficia prin fotografia corporate realizata de echipa noastra

  • Subliniaza cu profesionalism cele mai reprezentative momente – imaginea companiei tale va ajunge cunoscuta in toata lumea;
  • Ajuta la castigarea si cresterea increderii potentialilor clienti sau colaboratori in firma ta;
  • Contribuie la o promovare mai rapida a paginii web;
  • Transmit catre potentialul client sau partener de afaceri mesajul dorit, incepand de la tinuta, culori si atitudine;
  • Ofera imagini cu un rezultat spectaculos, fiind realizate de un fotograf cu experienta care stie sa puna in valoare foarte bine brand-ul companiei;
  • Dispunem de cea mai moderna aparatura si tehnologie, fotografiile rezultate fiind de o inalta calitate;
  • Te vor ajuta pe viitor pentru diferite postari pe Facebook, pe Blog sau in alte medii online sau offline;
  • Surprind in imagini memorabile diferitele conferinte organizate in cadrul firmei sau diferitele inaugurari de sediu, precum si noi inceputuri de colaborari;

Suntem aici sa va oferim tot ce este mai bun in ceea ce priveste fotografie corporate!