Fotografie de botez

Serviciile incluse in categoria fotografie de botez cuprind imaginile capturate acasa, in timpul ceremoniei religioase si pe cele din timpul receptiei.

Botezul este un moment unic in viata unui copil, motiv pentru care orice parinte isi va dori sa fie memorabil din orice punct de vedere. De la un astfel de eveniment nu poate sa lipseasca un fotograf botez, capabil sa surprinda in imagini in primul rand emotie.

Scopul capturilor din categoria fototografie de botez pe care cei mai multi dintre parinti le vor aseza cu mare dragoste intr-un album foto este sa surprinda toate imaginile pline de emotie pe care desi le vede, bebelusul nu le va memora la momentul respectiv. Atmosfera evenimentului surprins in imagini il va bucura insa peste ani.

Rolul meu este de a produce astfel de fotografii, cu o incarcatura emotionala unica, pe care parintii, bunicii si invitatii sa le pastreze in arhiva personala si sa se bucure de ele oricand isi doresc. Pentru a face posibil acest lucru, inainte de eveniment ii invit pe parinti sa-mi comunice aspectele importante cu privire la eveniment, in ideea in care trebuie sa stiu ce categorie de fotografii isi doresc, cati invitati vor participa la petrecere si durata acesteia.

Fotografie de botez – un memento in calea timpului

Daca ma intrebati care sunt cele mai importante cadre ce pot fi luate in timpul botezului, voi raspunde fara sa ezit: acelea pe care le realizez in timpul crestinarii micutului. Le includ in aceasta categorie pe cele realizate cu bebelusul si preotul, cu bebelusul si nasii, fotografii de grup, panoramice.

Asta nu inseamna ca fotografiile realizate inainte de ceremonia religioasa nu sunt importante. Bebelusul este imbracat cu hainute frumoase pentru botez, sosesc nasii, bunicii – toate aceste imagini pot fi surprinse pentru a rezulta fotografii spectaculoase. De asemenea, cred ca petrecerea de botez provoaca creativitatea fotografului, in ideea in care pot fi surprinse imagini cu invitatii petrecand impreuna cu parintii si nasii bebelusului.

Comunicarea eficienta cu parintii copilului inainte de botez este deosebit de importanta. Pe langa tipul fotografiilor si aspectele legate de organizare (data, ora inceperii, locatia petrecerii), numarul invitatilor (pentru a putea determina volumul de munca), pe care le-am mentionat si anterior, parintii pot sa vizualizeze portofoliul pe care il detin pentru a se asigura ca pot raspunde pretentiilor pe care le au si pentru a se inspira, de ce nu!

Niciun fotograf botez nu ar putea sa asigure un rezultat foarte bun fara sa aiba o experienta relevanta. Orice fotografie de botez presupune un mix armonios de stiluri. De asemenea, presupune creativitate. Intre stilurile pe care le abordez in ceea ce priveste acest tip de fotografie, se numara: fotografia de portret, panoramica, de peisaj, dar si fotoreportajul.

In final, fotografia de botez vorbeste despre emotie pura si inocenta, iar fotograful care o realizeaza va trebui sa transmita dincolo de hartia care va purta imaginea aceste stari!

In situatia in care va doriti un fotograf botez Bucuresti sau oriunde altundeva in tara, nu ezitati sa utilizati datele de contact pe care le veti gasi mentionate in paginile site-ului.