Fotografie de nunta

Prin fotografie de nunta se imortalizeaza unul dintre evenimentele notabile din viata. Este de fapt acel moment din care incepi sa spui mult mult „noi”. Un moment care contureaza oficial si crestineste un tot, ramanand o amintire plina de emotie, teoretic si practic pentru multi dintre cei care se casatoresc pana atunci „cand moartea ii va desparti”.

Orice moment special din vietile noastre ar trebui sa fie imortalizat, cu atat mai mult o nunta. Nimic nu poate exprima mai bine emotia clipelor unice decat un set fotografie de nunta. Fotografia este, daca vreti, vehiculul perfect care ne transporta in trecut pentru a retrai momente unice si speciale, cu mentiunea ca pentru ca acest lucru sa se intample, este necesar sa fie realizata de fotografi profesionisti, cu experienta in ceea ce priveste arta fotografica.

Nu exista miri care sa nu isi doreasca sa aseze in albume foto de nunta cele mai bune instantanee, capabile sa le transmita chiar si nepotilor pe care ii vor avea peste ani si ani acea emotie pura pe care ei au trait-o la un moment dat, insa astfel de fotografii nu se obtin oricum. Doua elemente foarte importante contribuie la obtinerea perfectiunii fotografice: priceperea fotografului si echipamentul tehnic.

Fotografie de nunta – arc peste timp

Munca fotografului profesionist este definita de profesionalism, seriozitate si angajament, ingrediente fara de care niciun proiect dintre cele in care se implica nu ar putea fi onorat cu rezultate optime.

Stilul meu, de exemplu, se bazeaza in mod principal pe naturalete. Mirele si mireasa trebuie sa fie prezentati cat se poate de natural in propria poveste. Consider ca mirii trebuie sa se simta in largul lor si nu haituiti de aparatul de fotografiat.  Capturile pe care le fac aduc in prim plan emotia tinerilor si iubirea pe care si-o poarta si, din fericire, in proportie de 100% cuplurile au fost multumite pana acum de rezultatele muncii mele.

In munca pe care o realizez cu pasiune consider ca este deosebit de important sa construiesc o relatie apropiata si de incredere cu mirii. Relatia pe care reusesc sa o construiesc se va reflecta in imagini. De regula, similar altor fotografi pentru nunta, primul contact se realizeaza telefonic sau prin e-mail, ulterior avand loc o intalnire fata in fata.

Daca ma intrebati, pentru mine petrecerea perfecta de nunta este cea care are loc intr-o locatie mare, decorata atent, si mai mult decat orice, cu lumina naturala, deoarece fotografiile vor fi intotdeauna mai bune decat cele realizate cu o lumina artificiala.

Remarc de mult timp ca unul dintre criteriile de cautare pentru fotografi pentru nunta Bucuresti sau de oriunde altundeva este “fotograf nunta pret”. Nu am sa dezbat subiectul acum, aici, insa pentru a obtine un pret corect nu ezitati sa ma contactati! De astfel, daca doriti sa obtineti fotografie de nunta, logodna sau sedinte foto dupa nunta care transmit emotie si sentimentele celei mai fericite zile din viata voastra, capabile sa treaca dincolo de hartie si sa ajunga in suflet, puteti conta pe serviciile pe care le ofer!