Fotografie imobiliare

Traim un prezent in care online-ul ofera raspuns tuturor nevoilor pe care le avem si, in mare majoritate, cautam orice ne intereseaza pe Internet. Prin intermediul site-urilor, a paginilor social media, sunt verificate companiile pe care le detineti, proprietarii caselor sau apartamentelor pe care doriti sa le vindeti sau inchiriati si orice alt subiect de interes.

Un fotograf imobiliare este pasionat de acest domeniu, stiind cu exactitate cum trebuie fotografiate proprietatile pentru a fi vazute de clienti ca atractive si interesante.

Cui se adreseaza serviciul de fotografie imobiliare?

Cu o serie de fotografii imobiliare reusite, vanzarea sau inchirierea este mult mai sigura. Acest serviciu se adreseaza deopotriva agentiilor imobiliare, antreprenorilor si proprietarilor care doresc sa isi prezinte intr-o maniera profesionista spatiile. Fie ca este vorba despre vanzare sau despre inchirierea diverselor spatii, prezentarea prin imagini si video reprezinta modalitatea de punere in valoare a proprietatilor detinute.

Vanzarea apartamentelor dintr-un complex rezidential nou construit

Mai mult decat pentru orice alt produs vandut, imaginile cu apartamentele nou construite reprezinta impresia definitiva pe care clientii o vor avea despre compania in cauza. Fiind vorba despre o investitie mare si eforturi financiare din partea acestora, este garantat ca nu se vor opri asupra unui album foto de calitate inferioara sau realizat cu telefonul si nici nu vor lua in considerare vizualizarea spatiului.

Inchiriere in regim hotelier (booking, airbnb)

Tot mai multi romani care detin minim un spatiu de locuit opteaza pentru dezvoltarea unui mic business, respectiv pentru cresterea veniturilor, prin intermediul inchirierii in regim hotelier. Cele mai multe servicii de acest fel sunt promovate online, prezentarea fiind obligatorie. In mod clar, anunturile de cazare fara imagini sau cu imagini slab calitative nu vor fi luate in considerare de catre cei interesati.

Vanzare proprietate privata

Chiar daca nu se doreste vanzarea prin intermediul unei agentii, prezentarea calitativa trebuie sa ramana in planul de vanzare. Bineinteles ca pentru un apartament preturile vor fi mai mici decat pentru fotografierea unui bloc de apartamente, asa ca se poate apela cu incredere la servicii foto imobiliare.

O sedinta foto imobiliare realizata de un profesionist vizeaza preluarea cadrelor care cresc expunerea, aprecierea si care, intr-un final, vand.

Pe langa preluarea unui album foto imobiliare, clientii nostri pot opta si pentru un video prezentare imobiliare, care poate fi editat si prelucrat sub forma unui tur virtual sau poate include o prezentare orala, cu descrierea aferenta. Videoclipurile de prezentare au avantajul de a ilustra detalii care nu se observa in fotografii, facand astfel vanzarea mai rapida.

Pentru a programa o sedinta foto, nu ezita sa ma contactezi