Servicii suplimentare – marturii evenimente / marturii fotografice pentru evenimente

Fiecare isi doreste ca evenimentul pe care il organizeaza sa decurga excelent si sa se bucure de succes, cu atat mai mult cand este vorba despre o celebrare in familie. Organizarea si planificare unei nunti sau a unui botez incepe de la crearea invitatiilor, trimiterea acestora, alegerea unor marturii pentru eveniment si pana la selectarea salii, a meniului de gustari si bauturi, a programului de divertisment etc.

Mai ales in cazul botezurilor si nuntilor, dar este o practica intalnita si la alt tip de petreceri de familie, invitatii au asezate pe masa, binecunoscutele marturii. Fie ca este vorba despre marturii botez sau marturii nunta, ne dorim cu totii ca acestea sa bucure invitatii si sa le ia cu ei acasa. Totusi, nu este o surpriza ca mirii sa remarce faptul ca marturiile nu au „capatat popularitate”, invitatii lasandu-le pe masa.

Marturii foto – o abordare moderna pentru evenimente reusite

Daca traditiile de nunta si botez au fost modificate, fiind adaptate pentru a fi „in pas cu moda”, mirii sau parintii preferand un DJ si nu o formatie de muzica populara, miresele alegand o rochie de mireasa bej sau chiar una neagra, atunci a venit momentul ca si marturiile clasice sa fie inlocuite cu o varianta moderna: marturii fotomagnetice.

Nimeni nu va refuza sa faca o fotografie cu mirii sau sa primeasca un magnet cu mirii, copilul sau sarbatoritul, acesta putand fi asezat cu usurinta pe orice suprafata metalica: frigider, mobilier etc.

De ce avem nevoie pentru crearea unor marturii moderne?

Marturiile oferite – fotografii si foto magneti – sunt similare cu cele pe care le poate furniza si o cabina foto. Pentru imprimarea si realizarea de marturii foto, este utilizata o imprimanta speciala, care poate sa imprime pe hartie fotomagnetica.

Marturiile clasice – bombonele si alte produse similare – sunt costisitoare, avand in vedere ca este nevoie de un numar mare si nu sunt simbolice pentru toti participantii. Ceea ce propunem este sa optati pentru o varianta moderna, realizata in timp real, care va fi o amintire de la fata locului.