Sedinta foto bebelusi

Ce poate sa pastreze in timp emotia primelor zile/saptamani din viata unui copil mai bine decat o sedinta foto bebelusi? Cel mai probabil, nimic altceva! Bineinteles, amintirea nepretuita va ramane in sufletul parintilor pentru intotdeauna, dar timpul este necrutator si poate sterge acea imagine vie, motiv pentru care multi aleg sa stranga in imagini toata emotia traita in acele zile.

In sfarsit acasa! Bebelusul mult asteptat a ajuns in camera sa din timp pregatita de catre parintii sai care l-au iubit inainte de a sti daca este baiat sau fetita. Dragostea pentru copii este un dar nepretuit pentru parinti si fiecare dintre noi alegem sa o exprimam in cele mai diverse moduri.

Prin fotografia noilor nascuti intalnesc inocenta

Imi iubesc meseria tocmai pentru ca imi permite sa vad bucuria unor momente unice, iar o sedinta foto bebelusi imi permite sa gasesc inocenta, emotia si bucuria si sa le transpun in imagini de cea mai buna calitate care, firesc, peste timp, vor fi pentru copilul nou nascut o punte peste timp.

Sunt solicitat de parintii care vor sa stranga comori pentru copiii lor inca de cand se nasc. Impreuna stabilim cu aproximatie sedinta foto newborn inainte de a se naste bebelusul, de cele mai multe ori, in functie de data probabila a nasterii sale. De ce atata graba? Pentru ca astfel de fotografii se realizeaza in primele 10 zile din viata nou-nascutului pentru ca fiind o perioada in care vor dormi mult, se poate lucra usor cu ei.

Nu recomand o perioada ulterioara pentru sedinte foto nou nascut pentru ca pe masura ce timpul trece dorm mai putin, constientizeaza mediul care ii inconjoara, apar colicii si se simt inconfortabil s.a.m.d. Imaginile de splendoare realizate in primele zile de viata sunt singurele capabile sa pastreze peste timp cele mai frumoase amintiri in care nou nascutul transmite emotie pura.

Fotografia newborn este o sursa nepretuita de inspiratie

Va marturisesc ca fotografiile newborn reprezinta sursa de inspiratie pentru mine. Lumina este constanta principala in relatia  mama-copil in toate etapele importante ale vietii, motiv pentru care de cele mai multe ori aleg sa lucrez cu lumina naturala pentru ca rezultatul sa exprime in cel mai corect mod relatia mama-copil.

Sa fotografiezi un bebelus este arta. Sa fotografiezi un nou nascut presupune sa te informezi corect, sa stii cum sa il asezi pentru a nu-i face rau. In astfel de fotografii nu recuzita este importanta, ci bebelusul. Acesta este cel care trebuie sa se vada si sa transmita dor si melancolie  peste ani, nu hainutele cu iepurasi, sirene si altele similare.

Pentru mine, fiecare sedinta foto nou nascut este unica si o tratez special. Incerc si reusesc sa abordez individual fiecare proiect de acest tip. Retin fiecare sedinta pe care am realizat-o si o  asez intr-un loc special al sufletului meu.

Imi place sa realizez fotografii cu sens, profunde! Pentru mine fotografia nu este doar un job, o sursa de venit, ci un impuls pentru autoperfectionare!