Sedita foto familie

Sedinta foto de familie

Fotografia de familie scrie capitole din viata membrilor sai. De astfel, o sedinta foto de familie face posibila calatoria in timp catre momente unice care au ramas in urma. Astfel de fotografii trezesc amintiri si povesti de suflet si transmit emotie celui care le priveste chiar si peste zeci de ani, motiv pentru care cei mai multi le aseaza in albume foto personalizate pentru a le arhiva pentru intotdeauna.

Imi place sa realizez astfel de fotografii pentru ceea ce reprezinta in esenta, imi place sa fiu alaturi de familiile care imi solicita serviciile pentru ca astfel pot sa documentez o parte din vietile lor. De astfel, pasiunea de a fotografia familii m-a apropiat de oameni carora le-am fost alaturi la nunta, la botez si ulterior in diferite alte momente pentru sedinta foto de familie.

Fotografia de familie – emotie, emotie, emotie

Consider ca fotografia de familie este fundamentata de emotii naturale, dat fiind faptul ca nu este necesar sa fac regie pentru a surprinde cadre. Deseori, atunci cand sunt invitat in locuinta unei familii pentru o sedinta foto, simt ca fac parte dintre membrii acesteia. Simplu de inteles de ce! Oamenii respectivi sunt in mediul lor si se poarta natural, un sentiment pe care mi-l transmit si mie, iar ceea ce urmeaza poate sa scrie fara rigiditate povestea unei familii frumoase.

Peste ani, fotografia de familia va fi privita si pretuita precum o comoara. Cel care o priveste se va intoarce in timp pentru a-si aminti de oamenii dragi, de momente traite impreuna cu acestia. Arc peste timp si talisman nepretuit, aceste documente fotografice leaga generatiile si duc mai departe trairi si simtiri. Cati dintre voi nu v-ati intors in casa parinteasa pentru a deschide sertarul acela in care stiti ca se afla o parte din voi? Desi rasfoiti albumele foto de nenumarate ori, de fiecare data le veti redescoperi cu o bucurie imensa.

Sarcina mea este de a crea astfel de fotografii, iar a voastra de a le aseza frumos in albume foto de familie. Aveti in vedere insa ca nu asezati hartie in astfel de albume, ci momente din vietile voastre pe care in acest mod le veti salva din calea timpului care nu iarta. Concret, veti salva clipe de neuitat, aniversari in familie, locurile in care ati copilarit si, mai presus de orice, oameni dragi voua, pe care ii purtati in suflete dincolo de viata si de moarte, de fapt, dincolo de timp.

Zambetul – cea mai frumoasa parte a fotografiei de familie

Partea frumoasa a fotografiei de familie consta in faptul ca surprind mereu si mereu oameni fericiti, oameni care zambesc. Ei bine, zambetul omniprezent ma determina sa cred ca practic cea mai frumoasa meserie din lume, asigurandu-le provizii de bine si frumos celor care, inevitabil, se vor confrunta in viata si cu momente in care nu vor zambi.

In ceea ce priveste locurile in care realizez sesiunile foto de familie, pot spune ca sunt intre cele mai diverse – acasa, intr-un parc, la locurile de joaca preferate de copiii din familie, intr-o padure, pe plaja… De fapt, oriunde membrii unei familii se simt bine!

Pe site aveti la indemana sectiunea contact, ceea ce inseamna ca nu va ramane decat sa ma contactati pentru a realiza impreuna cea mai interesanta sedinta foto.