Nu este nimic nepotrivit in faptul ca mirii isi doresc o zi spectaculoasa cu tot ceea ce inseamna aceasta: decor nunta sublim, invitati veseli, fotografii inedite – intre altele.

Numaratoarea inversa a inceput, iar in fata voastra se afla universul infininit al posibilitatilor. Ideile, una mai deosebita decat cealalta, graviteaza in jurul vostru, asteptand sa fie alese. Prin acest articol  imi doresc sa va ajut sa puneti capat semnelor de intrebare si sa va ofer o mana de ajutor in desavarsirea unei mici parti din ceea ce va fi pentru voi ziua cea mare.

Este bine cunoscut faptul ca fiecare cuplu isi doreste ca evenimentul prin care se marcheaza unirea destinelor – NUNTA – sa se remarce prin individualitate, aducand un strop de magie si urme de bucurie pe chipul fiecarui invitat, prin minutiozitatea cadrului de poveste.

Aduc astazi in discutie rama povestii voastre de neuitat – decor nunta. V-am pregatit idei minunate care sa va inspire, prin care nunta va capata aerul unei epoci boeme si chic, iar nivelul de ambianta va atinge nivelul maxim. Ce poate fi mai frumos decat o ceremonie in aer liber, fara a fi constransi de imposibilitatea alegerii decorului unei sali? Unul dintre majorele avantaje ale unei petreceri de acest tip este faptul ca deciziile privind aranjamentele sunt in mainile voastre.

Sunteti gata sa intrati in pielea unui adevarat organizator de nunti? Sa incepem!

6 Sfaturi imbatabile pentru decor nunta

Decor nunta 1: Capcanele de vise sau celebrele „Dream Catchers”

Trebuie sa fi auzit de ele. Aceste elemente decorative au luat cu asalt intreaga lume (sau, mai bine zis, ochii intregii lumi), considerate a (re)aduce pozitivismul in vietile oamenilor. Ca decor nunta, au un efect extraordinar agatate de ramurile copacilor. Alegeti nuante calde in combinatii linistitoare sau, pentru a desavarsi cu adevarat menirea lor in acest tip de eveniment, puteti alege nuante de alb si roz prafuit.

Decor nunta 2: Leagane inflorate

Sa fim seriosi… indiferent de anii pe care ii avem, o latura a sufletului nostru mereu va tanji spre copilarie. Ce ziceti de includerea unor leagane din lemn, impodobite cu flori in culoarea sampaniei, care sa inconjoare ringul de dans? Locul perfect pentru ca invitatii sa isi traga sufletul dupa un dans intens!

Decor nunta 3: Lumini decadente

Cand misterioasa seara acapareaza atmosfera, surprindeti-va invitatii prin corpuri de iluminat cu o tenta vintage. Puteti opta fie pentru modele de felinare retro, fie pentru o ploaie de becuri deasupra fiecarei mese, suspendate cu funii, pentru un aer cat mai delicat.

Decor nunta 4: Sculptura de gheata

Probabil atractia serii. Alegeti modelul sculpturii astfel incat sa fie o expresie  a relatiei dinte voi doi si incadrati-l astfel incat sa nu treaca nevazut!

Decor nunta 5: Coltul de fotografii

„Haideti, cu totii, fotografii la minut!” Apelati la serviciile fotografului vostru pentru montarea acestui loc creativ. Fiecare invitat va putea sa isi creeze amintirile instant. Pentru un plus de creativitate, inserati baloane si fotolii vintage.

Decor nunta 6: Gradina botanica la superlativ!

Precum rochia miresei care are un impact major asupra invitatilor, la fel se intampla si in cazul aranjamentelor de flori: acestea impresioneaza prin eleganta si plusul de stil pe care il atribuie cadrului. Candelabrele din flori s-ar bucura de aprecieri inalte, la fel si mici terrarium-uri plasate pe fiecare masa, dar nu va surade si ideea unei bolte splendide catre infinitul albastru, impodobita cu florile voastre preferate?

Concluzionand! Dragi viitori miri, indrazniti sa iesiti din umbra traditiei, astfel incat noaptea voastra magica sa isi merite pe deplin acest titlu?

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns