Va invit sa va abonati la canalul meu de YouTube

In cazul in care doriti sa vedeti cateva dintre imaginile video pe care le surprind zilnic sau mai multe colaje cu fotografii, va invit sa intrati pe canalul meu de YouTube si sa dati subscribe. Voi incerca sa distribui periodic materiale video astfel incat abonarea dumneavoastra va permite sa le vedeti imediat ce sunt incarcate pe platforma.

De asemenea feed back-ul lasat prin comentarii ma ajuta sa inteleg mai bine ceea ce va doriti sa vedeti si, intr-un fel sau altul, vom avea cu totii de castigat.

In cei peste 15 ani de activitate ca fotograf profesionist am reusit sa surprind sute de imagini spectaculoase din Bucuresti si din tara astfel incat va pot pune cu placere la dispozitie o parte dintre ele, daca doriti. In acelasi timp, daca vreti sa faceti fotografie la modul profesionist va pot ajuta cu sfaturi. 

Pe langa canalul de YouTube si acest site, ma puteti gasi si pe pagina de Facebook, acolo unde gasiti mult mai multe fotografii. Pot fi gasit si pe profilul personal de Facebook, unde exista o alta serie de fotografii. 

Acesta este primul meu articol de pe blog si va urma o serie de alte articole astfel incat va provoc sa ma provocati, daca imi este permis acest joc de cuvinte. Daca vreti sa scriu despre un subiect anume, o voi face cu mare placere, asa ca nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos.